DMB

DMB

Vi følger DMB videre(Klikk her for å komme tilbake til DMB sin hovedmeny)

05.05.2011

2011 DMBPosted by Ben-Sigvald T D B Liknes 08 May, 2011 22:48:04

Påske på Dugneberg.

Jeg har bestemt meg for å begynne på to nye modulkasser. Er litt usikker på hvor og hva de ender opp som, men i utgangspunktet er de ment å skulle erstatte Swerringen stasjon, som begynner å bli veldig slitt. Til de er ferdiglaget kan det nok hende at de er blitt del av ett nytt anlegg.

De nye modulkassene er ferdigsnekret og kommet inn på loftet.

Med pc og skanner er det mulig å være kreativ i forhold til å lage trafikkskilt. Spesielt moro er det å lage nye destinasjonsskilt. Her er resultatet trykket ut på "klistremerkepapir". Veldig greit, da er det bare å klippe ut ett skilt og trekke av baksidepapiret før du limer det på skiltmastene.

Og mastene må males før de kan brukes. En grei kveldsjobb å gjøre mens man småprater med nevøen som er på besøk og har ett halvt øye på youtubevideoene vi ser på sammen.

Egenproduserte destinasjonsskilt med mye intern humor...

Til slutt ett oversiktsbilde. 200 nye trær låg og ventet på meg da jeg kom til Dugneberg, og her er halvparten av dem kommet på plass. Jeg fikk igjen bekreftet at alt "vertikalt" er med å skape ekstra dybde og realisme på ett anlegg. Det går fra 2 til 3-dimensjonalt med en gang træ, gatelykter og kjøreledninger er på plass.

  • Comments(0)//dmb2008.bensigvald.com/#post18